“ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη” ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΚΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Posted on

“ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη” ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΚΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Την Τετάρτη 7/5, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας της δημοτικής κίνησης “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη”, αποτελούμενη από τους κ Καλαντίδη, κα Τσιρταβή, κ. Αρμάο, κ. Κοϊνη και κ. Σκλάβο και τον τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κοκοτίνη στο 6ο και το 10ο Δημοτικό Σχολείο. Συνομιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για τα εκπαιδευτικά και αυτοδιοικητικά θέματα της πόλης μας και επισημάνθηκαν τα προβλήματα των σχολείων. Ιδιαίτερο πρόβλημα που μας επισημάνθηκε στο 10ο Δημοτικό ήταν αυτό της Αίθουσας Εκδηλώσεων που δεν έχει ακόμη παραδοθεί μολονότι κατασκευάζεται εδώ και χρόνια.

Την Πέμπτη 8/5, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας της δημοτικής κίνησης “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη”, αποτελούμενη από τους κ Καλαντίδη, κα Τσιρταβή, και κ. Σκλάβο και τον τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κοκοτίνη στο 3ο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο. Συνομιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για τα εκπαιδευτικά και αυτοδιοικητικά θέματα της πόλης μας και επισημάνθηκαν τα προβλήματα των σχολείων. Ιδιαίτερα προβλήματα που μας επισημάνθηκαν ήταν η κακή ποιότητα των νέων πατωμάτων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ενώ στο 9ο Δημοτικό η Αίθουσα Εκδηλώσεων έχει μετατραπεί σε αίθουσα διδασκαλίας.

Την Παρασκευή 9/5, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας της δημοτικής κίνησης “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη”, αποτελούμενη από τους κ Καλαντίδη, κα Τσιρταβή, και κ. Σκλάβο και τον τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κοκοτίνη στο 2ο, στο 11ο και το 15ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και το 7ο Γυμνάσιο. Συνομιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για τα εκπαιδευτικά και αυτοδιοικητικά θέματα της πόλης μας και επισημάνθηκαν τα προβλήματα των σχολείων.

CAM01102

Το Σάββατο 10/5 ο Χ. Κοκοτίνης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής περιόδευσαν στη Λεωφόρο Κυπρίων Ηρώων. Επίσης την ίδια έγινε εξόρμηση υποψηφίων συμβούλων και μελών της δημοτικής κίνησης στα γήπεδα τένις και στο Κολυμβητήριο καθώς και στη λαϊκή αγορά (Νησάκι-Αγ. Κωνσταντίνος-Αγ.Μαρίνα).

Την Κυριακή 11/5 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-συζήτηση κατοίκων στο Sport Cafe (Αγ. Ανάργυροι) με παρουσία του υποψήφιου Δήμαρχου Χρ. Κοκοτίνη και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της περιοχής. Επισημάνθηκαν τα προβλήματα της περιοχής (KYT, κακή δημόσια και δημοτική συγκοινωνία με κατάργηση δρομολογίων προς το κέντρο της Αθήνας, λαϊκή αγορά σε μονοδρόμους, παιδικές χαρές, πυρασφάλεια δάσους, διαμπερής κυκλοφορία στην περιφερειακή λεωφόρου κ.α.)

Leave a comment